IMAG1204-normal.jpg

Broilerin fileetä 400g

Karitsan paahtopaistia tai fileetä 400g

 

Marinadi

1,5dl            oliiviöljyä

1dl               valkoviiniä tai kuohuviiniä

5kpl             valkosipunkynttä viipaleina

0,5dl            sitruunamehua

1tl                sitruunankuoriraastetta

 1rkl              rosmariinia

3kpl              laakerinlehtiä

1rkl               juoksevaa hunajaa

1-2tl              suolaa

1tl                 jauhettua mustapippuria

 

Lisäksi tarvitset vartaisiin

punasipulia reiluina paloina

herkkusieniä

Paprikaa (mielellään eri värisiä)

Kirsikkatomaatteja.

 

Valmista marinadi ja ota pienimäärä sivuun kasviksia varten.

Leikkaa lihat reilun kokoisiksi varraspaloiksi ja laita marinadiin maustumaan 2-3 tuntia aikaisemmin.

Pyöritä kasvikset marinadissa ja pujota vartaisiin vuorotellen lihaa ja kasviksia.Valele vielä vartaat kasvisten marinadilla.

         

IMAG1202-normal.jpg

Grillaa miedolla lämmöllä kypsiksi.

IMAG1205-normal.jpg

Tarjoa keitetyn riisin tai ranskalaisten, sekä tsatsikin kanssa.