Aloitan pulledporkin valmistamamisen villottamalla possun niskan ensin toiseltapuolelta n.2cm siivuihin lähes läpi asti ja sen jälkeen toiselta puolelta ristiin samalla lailla......
......Sen jälkeen keitän marinadin johon tulee 0,5l kokoon keitettyä kokista, fariinisokeria, siirappia, vahvaa kahvia, paseerattua tomaattia, sipulia, valkosipulia keittojuureksia sekä mausteiksi suolaa, pippuria, chiliä, paprikajauhetta, sekä vähän nestesavua. keitän kunnes juurekset ym. ovat pehmenneet, maun tarkistus. Ajan marinadin tasiseksi sauvasekoittimella ja annan jäähtyä Laitan lihan paistopussiin marinadin sekaan ja laitan jääkaappiin noin vuorokaudeksi....
Liha paistopusseineen vuokaan ja uuniin 150 asteeseen kunnes neste alkaa kiehumaan ja lasken lämpötilan 120 asteeseen. Paistan lihaa 6- 10 tuntia kunnes on lusikoitavan kypsää.......
.... ja lihan voi hajottaa muovikauhalla suoraan kuppiin. Vielä sekaan paistolientä ja.......
...tarjoilen pitaleivän välissä cheddarin, coleslawin, pekonin ja omena chutneyn kanssa.
Kommentit