Alkuruuaksi vuohenjuustoa, paholaisenhilloa ja karitsan sisäfilettä
Pääruokana oli vasikan enrecotea,perunoita, ruskeaa kastiketta ja salaattia.
Jälkkäriksi vielä suklaarahkaa ja Milkan Choco Jelly suklaata.
perjantai, 21. maaliskuu 2014
Alkuruuaksi vuohenjuustoa, paholaisenhilloa ja karitsan sisäfilettä
Pääruokana oli vasikan enrecotea,perunoita, ruskeaa kastiketta ja salaattia.
Jälkkäriksi vielä suklaarahkaa ja Milkan Choco Jelly suklaata.
Grillausta, ruuan laittoa ja herkuttelua. Olen reilu 30 vuotias kokiksi opiskeleva mies.Tarkoitus olisi tehdä harrastuksesta ammatti. Kirjoittelen uusia artikkeleita säännöllisen epäsäännöllisesti.
http://makkarakauppa.fi/
http://www.grillikauppa.com/
http://www.pulju.net/tuotteet/muonituskeskus
http://www.mulletoi.com/shop/kodin_sisustaminen/kotikokin_parhaathttp://www.poppamies.fi/
Kommentit