Pääsiäs-ruokailuun valmistimme peruna-vuohenjuusto röstejä, grillattua kanaa ja lammasta sekä salaattia ja halloumijuustoa
rösteille löysi hyvän reseptin hesarin sivuilta
Vuohenjuustolla täytetty röstiperuna
- 1 kg perunaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 5 oksaa timjamia
- 1 tl suolaa
- öljyä paistamiseen
- 1 rasia (150 g) Chavroux-vuohenjuustoa
Raasta kuoritut perunat, hienonna timjami ja valkosipuli, lisää suola. Sekoita hyvin ja purista ylimääräinen neste pois. (Voit valuttaa massaa myös siivilässä.) Paista pieni koepala, jotta voit tarkistaa suolan määrän.
Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Ota puolet perunamassasta paistinpannulle, paista miedolla lämmöllä. Käännä rösti kannen avulla ja jatka paistamista kunnes rösti on kypsä. Aseta rösti pellin päälle odottamaan. Paista toinen rösti.
Levitä vuohenjuusto ensimmäisen paistetun röstin päälle. Aseta toinen rösti päälle. Leikkaa 4 osaan ja kuumenna uunissa hetki ennen tarjoilua.
kanaksi otin rintafileitä ja marinoin itse
Marinadi
4rkl öljyä
4rkl sitruunamehua
2tl currya
2 valkosipulin kynttä
1 maustemitallinen grillausmaustetta
jalopenojauhetta
timjamia
hunajaa suolaa
lammasta otin valmiiksi marinoituna paahtopaistina josta leikkasin ohuita siivuja ja grillasin kypsäksi.
Jälkkäriksi Pashamuunnos
2 prk persikoita
1prk rahkaa
4rkl appelsiini marmeladia
1/2 dl rusinoita
1ps valkosuklaa jugurtti cashewpähkinöitä
2rkl sitruunamehua
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
Valitettavast kaikki ruoka ehti mennä ennen kuin sain kameran käsiini kuvien ottoa varten
päälle vielä kahvit britakakun kera
Kommentit