Pääsiäs-ruokailuun valmistimme peruna-vuohenjuusto röstejä, grillattua kanaa ja lammasta sekä salaattia ja halloumijuustoa

rösteille löysi hyvän reseptin hesarin sivuilta

 Vuohenjuustolla täytetty röstiperuna

  • 1 kg perunaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 5 oksaa timjamia
  • 1 tl suolaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 rasia (150 g) Chavroux-vuohenjuustoa 

 Raasta kuoritut perunat, hienonna timjami ja valkosipuli, lisää suola. Sekoita hyvin ja purista ylimääräinen neste pois. (Voit valuttaa massaa myös siivilässä.) Paista pieni koepala, jotta voit tarkistaa suolan määrän.

 Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Ota puolet perunamassasta paistinpannulle, paista miedolla lämmöllä. Käännä rösti kannen avulla ja jatka paistamista kunnes rösti on kypsä. Aseta rösti pellin päälle odottamaan. Paista toinen rösti.

 Levitä vuohenjuusto ensimmäisen paistetun röstin päälle. Aseta toinen rösti päälle. Leikkaa 4 osaan ja kuumenna uunissa hetki ennen tarjoilua.

 

kanaksi otin rintafileitä ja marinoin itse

Marinadi 

4rkl öljyä

4rkl sitruunamehua

2tl currya

2 valkosipulin kynttä

1 maustemitallinen grillausmaustetta

jalopenojauhetta

timjamia

hunajaa suolaa

 

lammasta otin valmiiksi marinoituna paahtopaistina josta leikkasin ohuita siivuja ja grillasin kypsäksi.

 

Jälkkäriksi Pashamuunnos

2 prk persikoita

1prk rahkaa

4rkl appelsiini marmeladia

1/2 dl rusinoita

1ps valkosuklaa jugurtti cashewpähkinöitä

2rkl sitruunamehua

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

 

Valitettavast kaikki ruoka ehti mennä ennen kuin sain kameran käsiini kuvien ottoa varten 

 

päälle vielä kahvit britakakun kera