sunnuntai ruuaksi valmistimme härän sisäfileestä pihvejä. Pihveille teimme kaveriksi konjakkikastiketta,  valkosipuli-juustokermaperunoita, yrteillä maustettua vuohenjuustoa ja vihersalaattia. Pihvit paistoimme medium+ ja vuohenjuustot pinnalta rapeiksi.

 

 

 Kastike:

2 dl ruokakermaa

1rkl Dijonsinappia
3 rkl konjakkia
2tl mustapippuri
  rouhetta
suolaa
 
 
 
Paistettu vuohenjuusto

Maustesekoitus
1/2 dl tuoretta oreganoa silputtuna
1–2 rkl tuoretta meiramia silputtuna
1 punainen chilipaprika pieninä paloina
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1–2 tl mustapippuria

Paistamiseen
voita tai margariinia
 

Jälkkäriksi Persikka-rusina rahkaa